Ismerkedjen meg velünk!

null
Csak olyan LED-termékeket forgalmazunk, amelyek az európai és magyar szabványnak megfelelnek. Ezért esett a választásunk a legjobb és legmegbízhatóbb európai gyártókra. A legjobb kínai gyártók prémium termékei is megtalálhatók a termékválasztékunkban, melyeket előszeretettel választják ügyfeleink is.

70-80%-os megtakarítás

A LED-es fényforrások akár 70-80%-os megtakarítást is eredményezhetnek a hagyományos izzókhoz képest!

Nagyobb hatékonyság

Nagyobb hatékonyság, magasabb lumen/watt mutató, azonnali teljes és vibrálásmentes fényerő!

Hosszabb élettartam

A LED-es fénycsövek és panelek jóval hosszabb élettartammal és kedvezőbb mechanikai tulajdonságokkal rendelkeznek!

Számos előny

Alacsony üzemeltetési és karbantartási költség, kisebb CO2 kibocsátás, és még a hőmérséklet változásra sem érzékeny!

Választható színekben

Meleg (3000K) és természetes fehér (4000K), tisztafehér (5000K), vagy hideg fehér (5700K) színhőmérsékletekben!

Környezetkímélő

Nem tartalmaz mérgező anyagokat, nem veszélyes hulladék, ezáltal sokkal környezetkímélőbb megoldás!
A Hasenegger Kft.

A Hasenegger Kft. cégtörténete és elérhetősége

null
Minden esetben tisztában akarunk lenni azzal, hogy ezek az energiatakarékos termékek magas hatásfokkal működnek és jelentős megtakarítást biztosítanak felhasználóik részére.

Az első években felmértük a magyar piacon működő energia szolgáltatókat és termékeit illetve európai és távol-keleti gyártók kiváló minőségű termékeit szállítottuk Magyarországra így tapasztalatot szereztünk a modern energia takarékos berendezések illetve termékek üzemeltetéséről.

Rövid egy-két éven belül ez a piac teljesen átstrukturálódott, ami 2009-ben a jövő technológiáját jelentette az mára a jelenné alakult. Cégünk elsődleges célja a kiváló minőségű, hosszú élettartamú termékek fejlesztése és ezek forgalmazása.

Csak olyan termékeket forgalmazunk, amelyek az európai és magyar szabványnak megfelelnek. Ezért esett a választásunk az egyik legjobb európai gyártóra az euroLighting és BöSha GmbH-k-ra. A legjobb kínai gyártók prémium termékei is megtalálhatók a termékválasztékunkban, melyeket előszeretettel választják ügyfeleink is.

Csarnok világításban egy erre szakosodott gyártó a partnerünk és az évek alatt sok referenciával rendelkezünk. Gyors, rugalmas gyártás, technikai segítség nyújtás, tervezés, gyors megtérülés, magas garancia erősíti a bizalmat.

Ezek a cégek a korszerű LED világítás fejlesztésében mind az autóiparban, mind beltérben, mind a kültéri utcai lámpák világításában sokéves gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek. Az euroLighting GmbH a Citizen cégcsoport európai képviselete, amely Led világításban egyedülálló 40.000 órás valós teszttel rendelkezik.

Az általunk forgalmazott termékek a minták tesztelése és hivatalos bevizsgáltatása után kerülnek forgalomba.

Minden esetben tisztában akarunk lenni azzal, hogy ezek az energiatakarékos termékek milyen hatásfokkal működnek és milyen megtakarítást biztosítanak felhasználóik részére.

Spóroljon velünk Ön is!

Bejegyzett cégnevünk: Hasenegger Kft.
Cégjegyzékszám: 01-09-904475 | Adószámunk: 14453047-2-42
Telefonszámunk: +36 (30) 951 1094 | E-mail címünk: hello@hasenegger.hu

LED világításaink specifikus, tematikus weboldalai

null
Speciális LED-es fényforrásokat keres? Fénycsövekben, LED panelekben, esetleg ipari világítási rendszerekben gondolkodik? Nézze meg további weboldalainkat:

Szakmai és stratégiai partnereink

null
A LED technológiának köszönhetően akár 75%-os energia megtakarítás is elérhető, sokkal nagyobb hatékonysággal és magasabb lumen/watt mutatóval! A LED izzók jóval hosszabb élettartammal is rendelkeznek: a hagyományos izzók esetében 50-szeres, fénycsöves fényforrások esetében 5-8-szoros élettartammal számolhat!

Ajánlatot kérne? Kattintson a gombra!