A LED panelek előnyei és tulajdonságai

null
A LED panelek ultravékony, a LED-es fénycsövek elvéhez hasonló lámpatestek, melyből falon kívüli és besüllyeszthető változat is kapható. A kör vagy négyzet alakú panelek mutatós és modern világítótestek, melyek otthonokban, nappalikban, folyosókon, irodákban, üzletekben, éttermekben, bevásárlóközpontokban, benzinkutakon és ipari ingatlanokban egyaránt kiválóan alkalmazhatóak.
A LED panelek előnyei és tulajdonságai

Energiatakarékos

Működésükkor nem egy fémszál felmelegedéséből érik el a fény kibocsátását, hanem elektronok szabadulnak fel, így nincs hőveszteségük. A hagyományos fénycsövekhez képest így akár 90% energia-megtakarítás is mérhető.

Sokkal hatékonyabb

Nagyobb hatékonyság, magasabb lumen/watt mutató. Gyors ki-be kapcsolhatóság és azonnali, teljes fényerő!

A fény hasznosítása

A hagyományos izzók az áram nagy részét melegítésre használják, nem pedig világításra, ezért igen alacsony a fényhasznosításuk. A LED termékek hasznosítása már 100-160 Im/W között van, de léteznek már 200 Im/W értékűek is.

Környezetkímélő

Nem tartalmaz mérgező anyagokat, nem veszélyes hulladék. Nincs stroboszkóp hatás, ezáltal nem fárasztja a szemet sem.

Élettartam

A hagyományos izzók megközelítőleg 1 000 üzemórát bírnak ki, a halogén izzók 3-5 ezret, a kompakt fénycsövek 8-12 ezret. Ezzel szemben a LED-es fénycsövek 30-100 000 üzemórás élettartammal rendelkeznek, kisebb karbantartási költségek mellett.

Forgatható, állítható

A fénycső 2 vége elforgatható, ezáltal beállítható, hogy merre sugározza a fényt, és minden fénycsöves lámpatestbe beépíthető.

A LED panelek olyan energiatakarékos világítótestek, amelyekben a fényt a lámpaházba integrált un. LED-ek biztosítják. A vibrálás- és káprázásmentességről az opál előlapok gondoskodnak, melyek homogénné teszik a LED-ek erős fényét. Ma már mérettől és teljesítménytől függően bármikor helyettesíthetjük a régi izzós spot vagy fénycsöves paneleket, ezzel jelentős energiamegtakarítást érve el!

A falon kívüli LED panelek oldalfalra és plafonra is egyaránt szerelhetőek, míg a süllyeszthető típusokat inkább álmennyezetekbe, gipszkartonba beépítve használják fel (pl. irodákban, bevárásló központokban).

LED panel termékkínálatunkban 6-45 Watt közötti teljesítményű típusokat is találhat, fehér fénnyel akár 3 színhőmérsékletben (hidegfehér, természetes vagy napfény fehér, melegfehér), illetőleg ezek a termékek színváltós RGB változatokban is elérhető.

A LED panel világítótestekhez tartozékok is vásárolhatóak, amellyel divatos, függesztett lámpatestet készíthetünk, de falon kívüli keret is kapható, mellyel könnyedén beépíthetőek a süllyeszthető lámpatestek.

Miért dolgozzon Ön is velünk?

Mert csak olyan LED-termékeket forgalmazunk, amelyek az európai és magyar szabványnak megfelelnek. Ezért esett a választásunk a legjobb és legmegbízhatóbb európai gyártókra. A legjobb kínai gyártók prémium termékei is megtalálhatók a termékválasztékunkban, melyeket előszeretettel választják ügyfeleink is.

  • gyakorlottak vagyunk a nagyobb léptékű LED beruházások kivitelezésében is;
  • ingyenes megtérülési költségszámítást végzünk a beruházásoknál;
  • 2-5 év azonnali cseregaranciát vállalunk minden LED-es fénycsőre, és panelre;
  • mert a hagyományos technológiákat valóban kiváltó, azokkal egyenértékű, vagy azt meghaladó LED-es világítótesteket forgalmazunk;
  • kérés esetén egyedi igényeket is felmérünk és kiszolgálunk;
  • az általunk forgalmazott LED-es lámpákkal valóban 50-70% energiamegtakarítást lehet elérni a hagyományos világítótestekkel szemben;
  • magas fényerősségű lámpák (100-200lm/W) is megtalálhatóak a választékunkban;
  • a legkedvezőbb ár/érték aránnyal dolgozunk a piacon!

LED panelek áruháza? Kattintson!

LED panelek és ipari világítások magasan a legjobb árakon, prémium minőségben, akár 5 év garanciával!

A LED panelek előnyei és tulajdonságai
A LED panelek előnyei és tulajdonságai
A LED panelek előnyei és tulajdonságai
A LED panelek előnyei és tulajdonságai

Hol használhatóak fel a LED panelek?

null
Lakásokban, intézményekben, parkolóházakban, tárolókban, üzletekben, bevásárló központokban, benzinkutaknál, ipari létesítményekben … és az élet minden területén, ahol egyedi, költségkímélő és energiatakarékos világításra van szükség!
Hol használhatóak fel a LED panelek?
Hol használhatóak fel a LED panelek?
Hol használhatóak fel a LED panelek?
Hol használhatóak fel a LED panelek?
Hol használhatóak fel a LED panelek?
Hol használhatóak fel a LED panelek?

LED panelt keres? Kattintson!

LED-es fénycsövek és LED panelek magasan a legjobb árakon, prémium minőségben, akár 5 év garanciával!