Régi, elavúlt fénycsövek helyett válasszon LED-et!

null
A LED fénycsöveket jobb hatásfokkal, költséghatékonyabban, hosszabb élettartalommal élvezhetjük, mint a hagyományos izzókat, vagy halogén spot lámpákat. Fontos előnye, a hagyományos fénycsövekkel szemben, hogy a LED fényforrások irányított fények: 60-270 fokos szögben világítanak, de nem síkra, hanem hengerre ültetve a 270 fokos szöget is meghaladhatja. A fény így oda irányítható, ahol valóban szükség van rá.

Energiatakarékos

Működésükkor nem egy fémszál felmelegedéséből érik el a fény kibocsátását, hanem elektronok szabadulnak fel, így nincs hőveszteségük. A hagyományos fénycsövekhez képest így akár 90% energia-megtakarítás is mérhető.

A fény hasznosítása

A hagyományos izzók az áram nagy részét melegítésre használják, nem pedig világításra, ezért igen alacsony a fényhasznosításuk: 8-14Im/W. A LED termékek fényhasznosítása már 100-160 Im/W között van, de léteznek már 200 Im/W értékűek is.

Élettartam

A hagyományos izzók megközelítőleg 1 000 üzemórát bírnak ki, a halogén izzók 3-5 ezret, a kompakt fénycsövek 8-12 ezret. Ezzel szemben a LED-es fénycsövek 30-100 000 üzemórás élettartammal rendelkeznek, kisebb karbantartási költségek mellett.
Régi, elavúlt fénycsövek helyett válasszon LED-et!

Sokkal hatékonyabb

Nagyobb hatékonyság, magasabb lumen/watt mutató. Gyors ki-be kapcsolhatóság és azonnali, teljes fényerő!

Környezetkímélő

Nem tartalmaz mérgező anyagokat, nem veszélyes hulladék. Nincs stroboszkóp hatás, ezáltal nem fárasztja a szemet sem.

Forgatható, állítható

A fénycső 2 vége elforgatható, ezáltal beállítható, hogy merre sugározza a fényt, és minden fénycsöves lámpatestbe beépíthető.

Miért dolgozzon Ön is velünk?

Mert csak olyan LED-termékeket forgalmazunk, amelyek az európai és magyar szabványnak megfelelnek. Ezért esett a választásunk a legjobb és legmegbízhatóbb európai gyártókra. A legjobb kínai gyártók prémium termékei is megtalálhatók a termékválasztékunkban, melyeket előszeretettel választják ügyfeleink is.

  • gyakorlottak vagyunk a nagyobb léptékű LED beruházások kivitelezésében is;
  • ingyenes megtérülési költségszámítást végzünk a beruházásoknál;
  • 2-5 év azonnali cseregaranciát vállalunk minden LED-es fénycsőre, és panelre;
  • mert a hagyományos technológiákat valóban kiváltó, azokkal egyenértékű, vagy azt meghaladó LED-es világítótesteket forgalmazunk;
  • kérés esetén egyedi igényeket is felmérünk és kiszolgálunk;
  • az általunk forgalmazott LED-es lámpákkal valóban 50-70% energiamegtakarítást lehet elérni a hagyományos világítótestekkel szemben;
  • magas fényerősségű lámpák (100-200lm/W) is megtalálhatóak a választékunkban;
  • a legkedvezőbb ár/érték aránnyal dolgozunk a piacon!

LED-es fénycsövek áruháza? Kattintson!

LED-es fénycsövek és LED panelek magasan a legjobb árakon, prémium minőségben, minimum 5 év garanciával!

Régi, elavúlt fénycsövek helyett válasszon LED-et!

A LED fénycső a hagyományos T8-as fénycsövek kiváltására alkalmas. Előnye, hogy a meglévő armatúrába is könnyedén felszerelhető. A LED fénycsövek hálózatról 230 V-al működnek, ezért a hagyományos fénycsövek elektronikáját ki kell kötni és közvetlenül a hálózatról kell táplálni. A régi gyújtót is kell kicserélni a LED fénycsőhöz tartozó un. rövidzárral.

Régi, elavúlt fénycsövek helyett válasszon LED-et!

Technikai információk a LED-es fénycsövekhez

null

A LED fénycsövek nagy alapterületű helyiségek (irodák, osztálytermek) megvilágítására éppolyan kitűnően alkalmasak, mint közvetlen helyi megvilágításként (konyhákban, fürdőszobákban, munkaasztal felett). Használatuk lényegesen olcsóbb, mint a hagyományos fénycsöveké, mert élettartamuk hosszabb és kevesebb áramot fogyasztanak. A LED fénycsövek már nem vibrálnak, mint elődeik és az általuk kibocsátott fény színe is kellemesebb az emberi szem számára. Felkapcsolás után azonnal teljes fényerővel világítják be a teret és élettartamuk nem rövidül a gyakori fel- és lekapcsolgatás során.

A LED-es fénycsövek foglalata 240°-ban forgatható, ezáltal a fény szöge könnyen állíthatóvá válik. Vásárláskor 3 színhőmérséklet választható: hideg fehér (6000 K), napfény fehér (4500 K) és meleg fehér (3000 K).

A fénycső formájú profilok mellett megjelentek az új T5-ös és T8-as LED lámpatestek, amelyeket könnyen sorba lehet kötni és akár külön-külön is kapcsolhatók. A LED fénycső a hagyományos T8-as fénycsövek kiváltására alkalmas. Előnye, hogy a meglévő armatúrába is könnyedén felszerelhető.

A LED fénycsövek hálózatról 230 V-al működnek, ezért a hagyományos fénycsövek elektronikáját ki kell kötni és közvetlenül a hálózatról kell táplálni. A régi gyújtót is kell kicserélni a LED fénycsőhöz tartozó un. rövidzárral. Letölthető minta tervező fájlokAdobe Acrobat PDF formátumban:

Miért válasszon Ön is LED-es fénycsöveket?
Miért válasszon Ön is LED-es fénycsöveket?
Miért válasszon Ön is LED-es fénycsöveket?
Miért válasszon Ön is LED-es fénycsöveket?

Fénycsövet keres? Kattintson!

LED-es fénycsövek és LED panelek magasan a legjobb árakon, prémium minőségben, minimum 5 év garanciával!