Hasenegger Ipari LED Világítás

SPÓROLJON VELÜNK ÖN IS!

Csak olyan LED-termékeket forgalmazunk, amelyek az európai és magyar szabványnak megfelelnek. Ezért esett a választásunk a legjobb és legmegbízhatóbb európai gyártókra. A legjobb kínai gyártók prémium termékei is megtalálhatók a termékválasztékunkban, melyeket előszeretettel választják ügyfeleink is.

Csarnokvilágítás és LED Fénycsövek, LED Panelek

NAGYOBB HATÉKONYSÁG, KÖRNYEZETKÍMÉLŐ, ALACSONY ÜZEMELTETÉS ÉS KARBANTARTÁS

Az első években felmértük a magyar piacon működő energia szolgáltatókat és termékeit illetve európai és távol-keleti gyártók kiváló minőségű termékeit szállítottuk Magyarországra így tapasztalatot szereztünk a modern energia takarékos berendezések illetve termékek üzemeltetéséről.

Rövid egy-két éven belül ez a piac teljesen átstrukturálódott, ami 2009-ben a jövő technológiáját jelentette az mára a jelenné alakult. Cégünk elsődleges célja a kiváló minőségű, hosszú élettartamú termékek fejlesztése és ezek forgalmazása.

Csak olyan termékeket forgalmazunk, amelyek az európai és magyar szabványnak megfelelnek. Ezért esett a választásunk az egyik legjobb európai gyártóra az euroLighting és BöSha GmbH-k-ra. A legjobb kínai gyártók prémium termékei is megtalálhatók a termékválasztékunkban, melyeket előszeretettel választják ügyfeleink is.

Csarnokvilágításban egy erre szakosodott gyártó a partnerünk és az évek alatt sok referenciával rendelkezünk. Gyors, rugalmas gyártás, technikai segítség nyújtás, tervezés, gyors megtérülés, magas garancia erősíti a bizalmat.

AKÁR 50-70%-OS MEGTAKARÍTÁS A HAGYOMÁNYOS IZZÓKHOZ KÉPEST

Ezek a cégek a korszerű LED világítás fejlesztésében mind az autóiparban, mind beltérben, mind a kültéri utcai lámpák világításában sokéves gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek. Az euroLighting GmbH a Citizen cégcsoport európai képviselete, amely Led világításban egyedülálló 40.000 órás valós teszttel rendelkezik.

Az általunk forgalmazott termékek a minták tesztelése és hivatalos bevizsgáltatása után kerülnek forgalomba.

Minden esetben tisztában akarunk lenni azzal, hogy ezek az energiatakarékos termékek milyen hatásfokkal működnek és milyen megtakarítást biztosítanak felhasználóik részére.

Spóroljon velünk Ön is!

Bejegyzett cégnevünk: Hasenegger Kft.
Szolgáltató székhelye: 1173 Budapest, Vanília utca 28.
Cégjegyzékszám: 01-09-904475 | Adószámunk: 14453047-2-42

IPARI LED-RE VÁLTANA? SEGÍTÜNK ÖNNEK!

KAPCSOLAT VELÜNK

MUNKÁINKBÓL

CSARNOKVILÁGÍTÁS · IPARI LED · FÉNYCSÖVEK ÉS LED PANELEK

Miért ne döntene egy komoly megtakarítási lehetőséget kínáló, korszerű technológia mellett? A LED technológiának köszönhetően akár 75%-os energia megtakarítás is elérhető a csarnokvilágítások esetében, sokkal nagyobb hatékonysággal és magasabb lumen/watt mutatóval:

SZAKMAI ÉS STRATÉGIAI PARTNEREINK

Csak olyan LED-termékeket forgalmazunk, amelyek az európai és magyar szabványoknak teljes körűen megfelelnek. A legjobb és legmegbízhatóbb európai gyártókkal dolgozunk, de számos kínai gyártó prémium terméke is megtalálható a termékválasztékunkban. Szinte minden termékünk egyedülállóan minimum 5 éves azonnali cseregaranciával rendelkezik!